Ingyenes Letöltés  
 
 
Utazás Tél Akciók!

Utazz olcsón!
Akciók!
Magyar utak
3 nap/2 éj 12 000 Ft


Külföldi utak!
3 nap/2 éj 8 633 Ft


Last minute
Belföld akciósan!

Wellness Akció!
3 nap/2 éj 11 500 Ft


Összes utazás!

Vegyesmákos
Kedvezmények
Film és videó letöltés
Oktató videó letöltés
Ingyen Zene Letöltés
Magyar Zene Letöltés
Külföldi Zene Letöltés
Csengőhang letöltés
Ingyen Játék Letöltés
Pc Játék Letöltés
Ingyen Progi Letöltés
Grafikai Program Letöltés
Film és Zene Lejátszók
Vírusirtó Letöltés
Háttérkép Letöltés
Ügyviteli szoftverek
Videó szerkesztő Letöltés
Irodai programok
Böngésző Programok
Ingyen csevegőprogramok
Pénzügyi programok
CD, DVD, BluRay író letöltés
Letöltő programok
Ingyen ebook Letöltés
Nyelvtanulás eBook Letöltés
Életmód eBook Letöltés
Recept eBook Letöltés
Oktató eBook Letöltés
Regisztráció törlés
További letöltések!

Top 40 Letöltés!

Fifa 2008 Ingyen Letöltés

Statisztika
LINKTAR.HU freestat.hu websas.hu Megaport TopSite.hu - A web legjobbjai. Webtop Hun-Web Linkek WYW Globál Directory
Google PageRank
Grafikai Program Letöltés
Animált gif készítő letöltés
Felhasználói értékelés: / 26

Animált gif készítő letöltés Szeretnéd meglepni barátaidat és a családodat egy-két izgő-mozgó animált .gif képpel? Most ingyen letölthető az Easy GIF Animátor program legújabb verziója! Mi az animált gif? A .gif egy fájl formátum képek mentéséhez, olyan mint a jpg, de a gif esetében összefűzhetünk néhány képkockát és meghatározhatjuk, hogy milyen időközönként jelenjenek meg a képek, ezzel a mozgókép, illetve a mozi illúzióját keltjük. Az ingyenes letöltés után pillanatok alatt feltelepíthető az animált gif készítő szoftver és már használhatod is. Kezdésnek készíts magadról egy kacsintó képet! Fényképezd le magad nyitott szemmel, majd készíts még egy képet kacsintva. A két képet betöltöd a szoftverbe és meghatározod milyen időközönként és mennyi meddig legyenek láthatók a képek. Pofon egyszerű és vidám perceket szerezhetsz vele másoknak!

Tovább...
 
Ingyen képszerkesztő letöltés Photobie!
Felhasználói értékelés: / 82
Ingyen képszerkesztő letöltés Photobie Ha képszerkesztésről esik szó akkor mindenki egyből a Photoshop -ra gondol. De otthoni, vagy irodai felhasználásra sok jó és egyszerű, ingyen letölthető képszerkesztő létezik. Ilyen a Photobie, gyors, ingyenes letöltés után egyszerűen telepíthető és kezelhető! Ugyanúgy mint a Photoshopnál, rétegenként építhetjük fel a képeket, a rétegek tetszés szerint törölhetőek, áthelyezhetőek és módosíthatóak. A programban helyett kapott egy praktikus képlopó és színlopó alkalmazás, továbbá kezelni képes a legtöbb Photoshop beépülő modult is. Meglepően kis mérete miatt könnyen letölthető akár a lassabb 3G hálózatról is.
Tovább...
 
Ingyen Autocad tevező letöltés
Felhasználói értékelés: / 1743

Ingyen Autocad tevező letöltésIngyen letölthető a piacvezető tervező, rajzoló Autocad program trial verziója, vagy ha nincs kedved letölteni, ingyen postázzák CD-n. Rajzold meg és tervezd át a kerted, házad, vagy lakásod. Tervezz bútort, gépet, vagy járművet. Bármit amit eddig papíron terveztél, most megtervezheted számítógépen. A rajzolás sokkal gyorsabbá válik, könnyen hozhatsz létre új elemeket, módosíthatsz méreteket, elmentheted, nyomtathatod, egyszóval bármit csinálhatsz a rajzoddal. Nem kell többé papír, ceruza és radír.

Tovább...
 
Ingyen névjegykártya tervező letöltés
Felhasználói értékelés: / 1560

Ingyen névjegykártya tervező letöltésTervezd meg saját névjegykártyádat az ingyen letölthető Business Card Creator 5 programmal. Könnyen kezelhető névjegy tervezőben számos sablon segít az indulásnál, magad határozhatod meg a névjegyed méretét színeit, betűtípusát és a szöveg elrendezését. Ha kész vagy a névjegyeddel, elmentheted, majd ki is nyomtathatod saját magadnak, vagy elküldheted egy profi névjegy készítő cégnek, a nyomdai munkát rájuk bízva.
A program 15 napig ingyen használható, de 15 perc alatt simán elkészítheted saját névjegyedet.

Tovább...
 
FxFoto ingyenes képszerkesztő letöltés
Felhasználói értékelés: / 1226

FxFoto ingyenes képszerkesztő letöltésFxFoto free, teljesen ingyen képszerkesztő tölthető le a gyártó honlapjáról! A Photoshop, Corel Photo és Gimp szerkesztők leggyakrabban használt, szinte nélkülözhetetlen kellékeit mind megtalálod az FxFoto ingyenesen elérhető verziójában. Az elkészült digitális fénykép tetszés szerint forgatható, átméretezhető, vágható, tömöríthető, színezhető és sok további eszközzel szabadon alakítható!

Tovább...
 
Kép kicsinyítő, átméretező letöltés ingyen
Felhasználói értékelés: / 646

Kép kicsinyítő, átméretező letöltés ingyenDigitális képek vágása, átméretezése, kicsinyítése kezdő fotós számára az első felmerülő probléma. Erre kínál profi, mégis egyszerű megoldást a Faststone ingyen letölthető digitális képvágója, átméretezője. A fényképeket egyesével, vagy akár tömegesen is átméretezhetjük, vághatjuk, tömöríthetjük így könnyen küldhetők e-mail-ben, illetve internetre is gyorsabban tölthetjük fel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 6 / 13
Letöltés Keresés

Online felhasználók
Jelenleg 3 vendég online
Ide visszajövök!
Mentsd el az oldalt a kedvenceid közé! (Ctrl+D)
Vagy oszd meg másokkal is!
Add a Startlaphoz
Szavazások
Mit szeretnél letölteni?
 
Friss hírek!

A feed could not be found at http://techline.hu/rss

Hírszolgáltatás
 
Top! Top!