Ingyenes Letöltés  
 
 
Utazás Tél Akciók!

Utazz olcsón!
Akciók!
Magyar utak
3 nap/2 éj 12 000 Ft


Külföldi utak!
3 nap/2 éj 8 633 Ft


Last minute
Belföld akciósan!

Wellness Akció!
3 nap/2 éj 11 500 Ft


Összes utazás!

Vegyesmákos
Kedvezmények
Film és videó letöltés
Oktató videó letöltés
Ingyen Zene Letöltés
Magyar Zene Letöltés
Külföldi Zene Letöltés
Csengőhang letöltés
Ingyen Játék Letöltés
Pc Játék Letöltés
Ingyen Progi Letöltés
Grafikai Program Letöltés
Film és Zene Lejátszók
Vírusirtó Letöltés
Háttérkép Letöltés
Ügyviteli szoftverek
Videó szerkesztő Letöltés
Irodai programok
Böngésző Programok
Ingyen csevegőprogramok
Pénzügyi programok
CD, DVD, BluRay író letöltés
Letöltő programok
Ingyen ebook Letöltés
Nyelvtanulás eBook Letöltés
Életmód eBook Letöltés
Recept eBook Letöltés
Oktató eBook Letöltés
Regisztráció törlés
További letöltések!

Top 40 Letöltés!

Fifa 2008 Ingyen Letöltés

Statisztika
LINKTAR.HU freestat.hu websas.hu Megaport TopSite.hu - A web legjobbjai. Webtop Hun-Web Linkek WYW Globál Directory
Google PageRank
1001 Ingyenes Letöltés
Live Messenger ingyen letöltés
Felhasználói értékelés: / 1633

Windows Live Messenger ingyenes letöltéseMegjelent és ingyenesen letölthető a Windows Live Messenger legújabb verziója! Az új külső megjelenés jobb áttekinthetőséget kínál, több és könnyen elérhető beállítási lehetőséget. A szöveges üzeneteken túl a szóbeli és videóbeszélgetések beállításai is sokkal egyszerűbbek mint az előző verzióban, annak ellenére hogy a programot minden eddiginél hatékonyabb biztonsági pajzsal látták el.

Tovább...
 
Ingyen vírusirtó? VirusBuster!
Felhasználói értékelés: / 2194

Ingyen vírusirtó? VirusBuster! Ingyenes letöltés!Ingyen letölthető VirusBuster! Állandó védelem az otthoni számítógépek számára, integrált VirusBuster Shield és VirusBuster Scan Daemon. A vírusirtó folyamatosan szkenneli az adatforgalmat a háttérben, így biztosítva a biztonságos internetezést. Víruskeresés alkalmával magad állíthatod be a vizsgálni kívánt területeket, naponta, automatikusan frissíti a vírusadatbázisát így növelve számítógéped biztonságát.

Tovább...
 
Photoshop CS4 letöltés!
Felhasználói értékelés: / 1319

Photoshop CS4 letöltés!Megjelent az elsőszámú fotószerkesztő program a Photoshop ingyen letölthető CS4 próba verziója. A jelenlegi legújabb Photoshop ingyenes példányát, szokás szerint az Adobe oldalán történő regisztráció után lehet letölteni. Ha valaha is szerkesztettél képet és azt nem Photoshop-al tetted, akkor nagyon rosz úton jársz. Kikerülhetetlen, elengedhetetlen, nélkülözhetetlen egyszerűen ez "A" képszerkesztő. Kezdők számára is áttekinthető kezelőfelülettel pillanatok alatt változtathatod a képed méretét, felbontását, kontrasztját, világosságát. A rétegek segítségével foto montázsokat készíthetsz, vagy feliratozhatod kedvenc képedet. Webes fotoalbum varázslóval pillanatok alatt közzéteheted képeidet a neten.

Tovább...
 
Letölthető az első Google böngésző
Felhasználói értékelés: / 838

Letölthető az első Google böngészőIgazán gyors böngészést ígér a Google új, ingyen letölthető böngészője a Chrome. Kis fájlméretű, egyszerűen és gyorsan telepíthető böngészőnek letisztult, minden sallangot nélkülöző felületével könnyen elboldogulhatnak akár az idősebbek, akár a gyerekek. Mi kipróbáltuk és meggyőzött. Telepítés után pár órát használva önkéntelenül is a megszokott régi böngészőhöz tértünk vissza, mindaddig amíg az egyik vezető utazási iroda weboldala meg nem állított.

Tovább...
 
CD, DVD, VHS borító készítő letöltés
Felhasználói értékelés: / 1087

CD, DVD, VHS borító készítő letöltésCD, DVD borító szerkesztéshez és nyomtatáshoz használható programokat gyűjtöttünk össze. Általánosságban elmondható, hogy kis méretű, gyorsan letölthető és könnyen telepíthető illetve használható programokról van szó. Szinte az összes formátumot kezelik és pár kattintással összeállíthatod kedvenc CD-d, DVD-d borítóját.

Tovább...
 
Névjegykártya készítő programok
Felhasználói értékelés: / 3242

Névjegykártya készítő programokÖsszegyűjtöttünk néhány ingyen letölthető névjegykártya készítő programot! Ne hidd hogy névjegykártyára csak az üzletembereknek van szükségük, hiszen bárki kerülhet olyan szituációba, hogy meg kell adnia valakinek az elérhetőségeit, de éppen nincs kéznél papír és ceruza. Kismamáktól a nagymamákig, gyerekektől a nyugdíjasokig bárkinek szüksége lehet egy elegáns, játékos, vagy poénos névjegyre.

Tovább...
 
Eredeti DVD másolása: DVD Shrink
Felhasználói értékelés: / 696

Eredeti DVD másolása: DVD ShrinkÍrásvédett DVD-t szeretnél másolni, aminek a mérete nagyobb mint az írható DVD-k 4,7 Gb-ja? Semmi gond. Itt az ingyen letölthető, magyar nyelvű DVD Shrink. Elbánik az írásvédett eredeti DVD-vel. Szemmel látható minőségromlás nélkül tömöríti a 8 Gb-os DVD-t 4,7 Mb-ra, leszedheted vele a felesleges szinkronokat és feliratokat, majd a kapott fájlokat bármely DVD íróval felírhatod egy lemezre. Természetesen mindezt a szerzői jogok figyelembevételével érdemes végezni, tehát a program elsődleges célja az eredeti DVD-ről való biztonsági mentés.

Tovább...
 
Összes video codec letöltése
Felhasználói értékelés: / 1911
Töltsd le ITT az ACE Mega CoDecS Pack-ot!Nem tudod megnézni minden videódat? Hang van, kép nincs, vagy éppen fordítva? A Windows Mediaplayer csak keresi a kodeket, de nem találja? Itt a videózás svájcibicskája: ACE Mega CoDecS Pack 6.03 ingyen letölthető segédprogram, amely nélkülözhetetlen avi, mpg, mpeg és sok más videóformátum megtekintéséhez. Megoldja a DivX és felirat problémákat, megeteti a macskát és leviszi a szemetet :) A cirka 50 Mb-os programot ingyen letöltheted és percek alatt telepítheted, így egycsapásra fognak elmúlni a megoldhatatlannak tűnő problémák.
Tovább...
 
Ingyen letölthető World of Warcraft!
Felhasználói értékelés: / 3194

Ingyen letölthető World of Warcraft!A World of Warcraft akciójáték legújabb példányának, 10 napig ingyen használható verzióját tölthetitek le a játék hivatalos weboldaláról! A stratégiai akciójátékok egyik legnépszerűbb játéka az etalonként is emlegetett World of Warcraft-ot lehet szeretni, vagy nemszeretni, de kipróbálni szinte kötelező! 10 nap pont elég lehet arra, hogy kipróbáld, megszeresd, vagy végleg elfelejtsd. Ha megtetszett a játék természetesen némi trükközéssel újból és újból feltelepítheted a gépedre.

Tovább...
 
Ingyen Office letöltés? Igen!
Felhasználói értékelés: / 4268
Ingyen Office letöltés? Igen!Felejtsd el a Microsoft Office irodai programcsomagot, ha nincs több tízezer forintod rá. Persze mondhatod, hogy a lopott vezió ingyen van, de hidd el az gáz... Ha nem eredeti a Microsoft Office akkor nem tudod a biztonsági frissítéseket letölteni, mert nem megy át a Microsoft eredetiség vizsgálatán. Ha nem frissíted akkor különféle kártékony vírusok kárt tehetnek az adataidban, ellophatják a jelszavaidat és még hosszasan sorolhatám a nem eredeti Microsoft Office használatából eredő károkat. Nem kell elkeseredni! Van megoldás! Teljesen ingyen letölthető Office? Igen!
Tovább...
 
Videószerkesztés? Adobe Premiere Pro CS3!
Felhasználói értékelés: / 3036
Videószerkesztés? Adobe Premiere Pro CS3Letölthető az Adobe Premiere Pro CS3, a videószerkesztő programok csúcsa. Több hang és képsávot kezel mint bármelyik eddigi videószerkesztő, számtalan effekt és filter, korlátlan lehetőségek a kreativitásra. A kameráról behívott anyagot egyszerűen darabolhatod kedved szerint, majd pakolhatod össze olyan sorrendbe ahogy csak szeretnéd. Az aláfestő zenét, a címet és a szövegeket felrakni szinte gyerekjáték. Mindezt valós időben követheted, visszanézheted és további módosításokat végezhetsz. Vedd elő régi, több órás, végignézhetetlen felvételeidet és csinálj belőle 5-10 perces nézhető klippeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 118
Letöltés Keresés

Online felhasználók
Ide visszajövök!
Mentsd el az oldalt a kedvenceid közé! (Ctrl+D)
Vagy oszd meg másokkal is!
Add a Startlaphoz
Szavazások
Mit szeretnél letölteni?
 
Friss hírek!

A feed could not be found at http://techline.hu/rss

Hírszolgáltatás
 
Top! Top!